Igazi visegrádi különlegességekkel fűtöttük be 2025-öt. Kóstolhattok lazacot, tépett kacsahúsos levest, de erdei gombás, isteni tarját is…
Édesburgonya-krémleves tépett kacsahússal
Januárban odahaza is gyakori vendég a batátaleves, azonban étteremben ritkán gondol rá az ember, hogy bizony rendelne efféle háziételt is, szemezgetve az étlap kínálatával. Más a helyzet persze, ha a Renaissanceban járunk. Séfünk izgalmas krémlevesébe sok-sok tépett kacsahús is kerül. Mennyei nagyleves ínyenceknek.
Lazacfilé zöldséges lasagne-vel
Céklás pácban érleljük a lazacot, mely eljárás egyszerre kölcsönöz rendkívül izgalmas ízeket és színeket. Így kerül e remek hal mellé a zöldséges lasagne, s ezt az egészet koronázza meg házi paszternák krémünk.
Tarja gombás nudlival
Az omlósra sült tarjához egy nagyszerű erdei gombás nudlit szolgálunk fel köretként, s mindezt megszórjuk finom hagyma ropogóssal. Egy kis pilisi hangulat, itáliai éllel.