Most, hogy végre barátságosabb az idő, s nem csupán hogy levegőt is vehet az ember, de a hőmérő higanyszála is az elviselhető tartományba került, ismét érdemes felkerekedni egy kellemes visegrádozásra.
Az erdő hűsében sétálni maga a felüdülés egy ilyen eszeveszett kánikula után, éttermünk pedig olyan újdonságokkal csábítja a megéhezett utazót, melyekről messzeföldön híres séfünk kreativitása árulkodik.
Fogasfilé
Méghozzá cukkinis gratinnal és egy kiváló korianderes hollandi mártással. Könnyű étel, melynek alapját egy minden ízében közép-európai halremek, a fogas, vagy másnéven süllő adja.
Csirkemell nyárson, joghurtos mártással
Egy újabb tétel a könnyedségre vágyóknak, akik ellenben semmiképpen sem hagynának ki egy kis sülthúst.
A nyárson készült csirke mellé sült zöldségeket és fűszeres burgonyagerezdeket kínálunk. Híres joghurtos mártogatósunk is jár hozzá! Ezt bizony a gyerekek is imádni fogják!
…és egy kis édesség
Legújabb desszertünk nem más, mint egy házi brownie, melyhez egy kis mentás barackot adnuk, s természetesen az elmaradhatatlan vanília fagylaltot!