Blog
Egy kis szemezgetés séfünk augusztusi ajánlataiból…
Eljött a nyár utolsó hónapja, ami nagyszerű apropót kínál arra, hogy napi ajánlataink közé csempésszünk néhány nagyszerű idényfogást a remek levesektől az egészen a páratlan halételekig. Szederkrém leves vanília fagylalttal A nagy meleg egész biztosan visszatér,...
Természetesen a Palotajátékok ideje alatt is nyitva leszünk!
Igaz, hogy a Fő utcán egészen a templomtól induló vásári sorok majdnem elérnek az utca végéig, ám annak ellenére, hogy ez nincs teljesen így, Neked abszolút érdemes továbbsétálnod a Mátyás szoborig, majd még egy kicsit a Városkapu felé, hiszen ott a Renaissance...
Egészben sült süllő spárgával, zöldségekkel sült burgonyával
Napi ajánlatunk egyébként is igen izgalmas kínálatából kiemelkedik ez a nagyszerű halétel, amellyel célunk volt többek között az is, hogy minél több idény-alapanyag kapjon benne helyet. A sügérfélék legnagyobb magyarországi halfajának, a fogasnak az 1,5 kg alatti...
Kora nyári visegrádi fogásaink már csak Rád várnak!
Úgy gondoltuk, hogy megelőlegezük azt a nyarat, amit ez a fura időjárás most egy kicsit elvett tőlünk az utóbbi napokban. Így aztán van itt minden, ami csak eszünkbe juthat a nyárról, ha éhesek vagyunk: süllő, rosé kacsamell, eperleves, hmmm... Spárgakrémleves...
Lazac filé spárgával, hollandi mártással
Ez az időszak a spárga időszaka. Ennek megfelelően annyiféleképpen igyekszünk elkészíteni ezt a csodálatos zöldséget, amennyiféleképpen csak lehetőségünk van rá. És itt jön képbe az a bizonyos kimeríthetetlen tárház... Fogásunk fő eleme a szépséges lazac filé,...
A visegrádi Renaissance Étterem áprilisi ajánlataiból
Megérkeztünk a spárgaszezonba, amiképpen egyre több olyan zöldségféle is könnyedén a kezünk ügyébe kerül, amelyek a hideg évszakban nem bukkanhatnak fel frissen (gondoljunk csak a elfelefett, de napjainkban ismét egyre népszerűbb mángoldra, vagy akár csak a lecsó...
Lovagi torna és középkori lakoma Visegrádon
A lovagi torna különlegességét a Szent György Lovagrend hagyományőrző katonai tagozatának csapata garantálja, míg a középkori királyi lakoma házigazdája a Renaissance Étterem... A Szent György Lovargend lovagjai több mint 30 éve "laknak" odafent a Salamon-toronyban, s...
Egészben sült pisztráng
Fehérborban pácolt sült pisztráng a visegrádi Renaissance Étterem étlapjának állandó kínálatában.
A visegrádi Renaissance Étterem márciusi ajánlataiból
Magyaros csirkenyárs salátával, sült burgonyagerezdekkel A tépett salátával, uborkás joghurttal és sült burgonyával tálalt, magyaros fűszerezésű csirkenyárs a betyárok világát idézi elénk, hiszen a nyársételekről jól tudjuk: alapvetően szúrófegyverekre tűzött, s...