Blog

A visegrádi Renaissance Étterem novemberi ajánlataiból

A visegrádi Renaissance Étterem novemberi ajánlataiból

Különleges sütőtökkrémleves, vörös tonhal és marhapofa a Renaissance novemberi ajánlatai között. Ismét izgalmas, gazdag repertoár összeállítása dicséri éttermünk konyhafönökét...  Gyömbéres, kókusztejes sütőtökkrémleves Az idény legnépszerűbb levesfélesége...

bővebben
Rib-eye steak whiskey mártással és chilis karalábé krémmel

Rib-eye steak whiskey mártással és chilis karalábé krémmel

Konyhánk igazi közönségkedvence lett az utóbbi időszakban a rib-eye steak. Mi is imádjuk. A marha borda részéhez tartozó, rendkívül márványos szerkezetű hús óriási különlegességnek számít még a steakek világában egyébként járatos gourmandok számára is. Ez az...

bővebben
Rib-eye steak whiskey mártással és chilis karalábé krémmel

Válogatás a Renaissance Étterem őszi különlegességeiből

Az árvíz az úr a Dunakanyarban, azonban a gátaknak, valamint rengeteg hősies kéznek köszönhetően Visegrád is biztonságban van már, így egész bátran ellátogathattok hozzánk a Renaissance Étterembe is, ahol igazán különleges őszi fogással várunk benneteket.  Szilvaleves...

bővebben
Egy kis szemezgetés séfünk augusztusi ajánlataiból…

Egy kis szemezgetés séfünk augusztusi ajánlataiból…

Eljött a nyár utolsó hónapja, ami nagyszerű apropót kínál arra, hogy napi ajánlataink közé csempésszünk néhány nagyszerű idényfogást a remek levesektől az egészen a páratlan halételekig. Szederkrém leves vanília fagylalttal A nagy meleg egész biztosan visszatér,...

bővebben
Kora nyári visegrádi fogásaink már csak Rád várnak!

Kora nyári visegrádi fogásaink már csak Rád várnak!

Úgy gondoltuk, hogy megelőlegezük azt a nyarat, amit ez a fura időjárás most egy kicsit elvett tőlünk az utóbbi napokban. Így aztán van itt minden, ami csak eszünkbe juthat a nyárról, ha éhesek vagyunk: süllő, rosé kacsamell, eperleves, hmmm... Spárgakrémleves...

bővebben
Lazac filé spárgával, hollandi mártással

Lazac filé spárgával, hollandi mártással

Ez az időszak a spárga időszaka. Ennek megfelelően annyiféleképpen igyekszünk elkészíteni ezt a csodálatos zöldséget, amennyiféleképpen csak lehetőségünk van rá. És itt jön képbe az a bizonyos kimeríthetetlen tárház... Fogásunk fő eleme a szépséges lazac filé,...

bővebben