Blog

Omlósra sült tarja erdei gombás nudlival

Omlósra sült tarja erdei gombás nudlival

Még benne vagyunk a télben. Ez igaz. De a szívünk már a tavasz felé húz. Az erdőben szeretnénk lenni, egy szál vékony pulóverben, hallgatni a madarak énekét, élvezni a már langyosodó szellő simogatását és arra gondolni, hogy mennyire szép is az élet. Valami ilyesmit...

bővebben
Konyhafőnökünk év eleji ajánlatai közül válogattunk

Konyhafőnökünk év eleji ajánlatai közül válogattunk

Igazi visegrádi különlegességekkel fűtöttük be 2025-öt. Kóstolhattok lazacot, tépett kacsahúsos levest, de erdei gombás, isteni tarját is... Édesburgonya-krémleves tépett kacsahússal Januárban odahaza is gyakori vendég a batátaleves, azonban étteremben ritkán gondol...

bővebben
Nézzük, séfünk mi mindennel készült decemberre!

Nézzük, séfünk mi mindennel készült decemberre!

A Renaissance Étterem decemberi ajánlatai között ismét helyet kapott számos különlegesség, amelya az év egyéb periódusaiban nem csupán nálunk, de más éttermekben sem igazán szerepel a kínálatban. Gesztenyés krémes, tonhaltatár, ínyenc harcsapaprikás... Indulhatunk?...

bővebben
Szilveszterezz idén is a visegrádi Renaissance Étteremben!

Szilveszterezz idén is a visegrádi Renaissance Étteremben!

Búcsúztassuk együtt az óévet Visegrádon, egy rendhagyó és különleges szilveszteri mulatsággal a reneszánsz bűvöletében... Egy biztos: ilyen szilveszteri party nincs másik az országban, de ez nem is annyira meglepő, ha ismerjük a szervező Renaissance Étterem világát....

bővebben
A visegrádi Renaissance Étterem novemberi ajánlataiból

A visegrádi Renaissance Étterem novemberi ajánlataiból

Különleges sütőtökkrémleves, vörös tonhal és marhapofa a Renaissance novemberi ajánlatai között. Ismét izgalmas, gazdag repertoár összeállítása dicséri éttermünk konyhafönökét...  Gyömbéres, kókusztejes sütőtökkrémleves Az idény legnépszerűbb levesfélesége...

bővebben