Blog

Nézzük, séfünk mi mindennel készült decemberre!

Nézzük, séfünk mi mindennel készült decemberre!

A Renaissance Étterem decemberi ajánlatai között ismét helyet kapott számos különlegesség, amelya az év egyéb periódusaiban nem csupán nálunk, de más éttermekben sem igazán szerepel a kínálatban. Gesztenyés krémes, tonhaltatár, ínyenc harcsapaprikás... Indulhatunk?...

bővebben
Szilveszterezz idén is a visegrádi Renaissance Étteremben!

Szilveszterezz idén is a visegrádi Renaissance Étteremben!

Búcsúztassuk együtt az óévet Visegrádon, egy rendhagyó és különleges szilveszteri mulatsággal a reneszánsz bűvöletében... Egy biztos: ilyen szilveszteri party nincs másik az országban, de ez nem is annyira meglepő, ha ismerjük a szervező Renaissance Étterem világát....

bővebben
A visegrádi Renaissance Étterem novemberi ajánlataiból

A visegrádi Renaissance Étterem novemberi ajánlataiból

Különleges sütőtökkrémleves, vörös tonhal és marhapofa a Renaissance novemberi ajánlatai között. Ismét izgalmas, gazdag repertoár összeállítása dicséri éttermünk konyhafönökét...  Gyömbéres, kókusztejes sütőtökkrémleves Az idény legnépszerűbb levesfélesége...

bővebben
Rib-eye steak whiskey mártással és chilis karalábé krémmel

Rib-eye steak whiskey mártással és chilis karalábé krémmel

Konyhánk igazi közönségkedvence lett az utóbbi időszakban a rib-eye steak. Mi is imádjuk. A marha borda részéhez tartozó, rendkívül márványos szerkezetű hús óriási különlegességnek számít még a steakek világában egyébként járatos gourmandok számára is. Ez az...

bővebben
Rib-eye steak whiskey mártással és chilis karalábé krémmel

Válogatás a Renaissance Étterem őszi különlegességeiből

Az árvíz az úr a Dunakanyarban, azonban a gátaknak, valamint rengeteg hősies kéznek köszönhetően Visegrád is biztonságban van már, így egész bátran ellátogathattok hozzánk a Renaissance Étterembe is, ahol igazán különleges őszi fogással várunk benneteket.  Szilvaleves...

bővebben