Decemberi ünnepi ajánlataink sorából idén sem maradhatnak ki a halátelek, amiképpen a kacsasült és a karácsonyi édességek világa is képviselteti magát.
Harcsa halászlé
Idén is különleges recepttel készültünk. Egy remek korhely harcsa halászlét kóstolhattok meg savanyú káposztával. Nem mindennapi halászlé, az ínyencek imádni fogják.
Gyömbéres rosé kacsamell
A gyömbér fanyar-izgalmas ízvilága találkozik a csodás kacsamellel, melyhez narancsos mártást és mézeskalács túrófánkot szolgálunk fel. Fejedelmi fogás!
Fehérboros lazac
Bazsalikomos-fehérboros lazacunkat zöldséges kölessel és céklakrémmel tálaljuk. Ezt a könnyed halfogást azok is szeretni fogják, akik alapvetően nem hívei a karácsonyi időszak nagy evéseinek és év végén is igyekeznek figyelni az optimális kalóriabevitelre.
Harcsapaprikás juhtúrós sztrapacskával
Egy megunhatatlan klasszikus éttermünk decemberi fogásainak sorában.
Decemberi desszert ajánlatunk: Narancsos mákos guba-torta
Melyet mézeskalács-sodóval bolondítunk meg, hogy aztán egy igazi, minden jellegében a karácsonyi hangulatot hirdető finomságot kapjunk.
Jó étvágyat kívánunk!