Lovagi torna bemutató

4 200 Ft

Egész évben szervezünk lovagi tornákat a visegrádi Szent György Lovagrend előadásában. A programokat kívánság szerinti időpontban, 30 fő létszámtól rendezzük meg. Kisebb létszámú társaságok részére az előjegyzett programokhoz való csatlakozást ajánljuk. Áprilistól októberig minden szerdán és szombaton 12 órától, novembertől márciusig minden szombaton 12 órától rendezünk garantáltan előadást.

Végösszeg: 2200
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

• A programot megelőzi egy történelmi ismertető és a torony megtekintése, illetve fehérborral és üdítővel kínáljuk vendégeinket
• A torony fantasztikus kilátással rendelkező tetőteraszát is meglátogatjuk, innen egyedülálló panoráma nyílik a Dunakanyar legszebb részére
A bemutató a Salamon torony mellett elhelyezkedő lovagi torna pályán zajlik. A programok kezdetén egy királyt és egy királynét választanak a lovagok a közönség tagjai közül, akiket királyi palástokba öltöztetnek és megkoronáznak.
• A király felszólítására bevonulnak a lovagok, akik középkori fegyvereikkel célzó és bajvívó tudásukat bizonyítják a királyi párnak és meghívott vendégeiknek. A párviadalok valósághűen és izgalmasan , esetenként humorral idézik fel a középkori lovagok bátorságát és vakmerőségét.
• Szabadtéri műsorainkat királyi vadászölyv reptetése is színesíti.
• A műsor zárásaként vendégeinknek lehetősége nyílik a középkori fegyvereket a lovagok segítségével kipróbálni.

További információk

Létszám

30 – 35 fő, 36 – 49 fő, 50 – 79 fő, 80 – 199 fő, 120 – 179 fő, 180 fő felett