A visegrádi Renaissance Étterem vendégeinek hosszú-hosszú évek óta egyik nagy kedvence az a momentum, amikor konyhafőnökünk varázslatos libaételekkel kísérletezik. Ezúttal a pilisi erdők hangulatában fogannt libamellel kényeztetünk Benneteket.
Ez a rozsaszínre párolt, isteni finom libamell erdei gombával maga a kora nyár, ez nem vitás. Illetve azt a megfigyelést is csak erősíti, mely szerint a májusi eső aranyat ér. Erdeink telis-tele vannak kiváló gombákkal ilyenkor, így aztán remekül adja magát a gondolat, hogy a libasült az év ezen szakaszában mivel is legyen megbolondítva egy kicsit…
A köretként tálalt nudli is saját költemény, még ha az egyszerűbb rímszerkezetekből is merítettünk. Mert arányérzék nélkül nem igazán lehet elérni a tökéletes végeredményt. A gombával készült libamellhez mi sem illik jobban májusban, mint egy finom, népies vonalon elkészített házi nudli.