Eljött a nyár utolsó hónapja, ami nagyszerű apropót kínál arra, hogy napi ajánlataink közé csempésszünk néhány nagyszerű idényfogást a remek levesektől az egészen a páratlan halételekig.

Szederkrém leves vanília fagylalttal

A nagy meleg egész biztosan visszatér, ellene pedig valami finom hideggel védekezni a legokosabb döntés. Ilyen lehetőséget kínál hideg szederkrém levesünk, melybe egy gombóc hűsítő vanília fagylatot is varázsolunk.

Vajhal borsókrémmel, édesburgonyával, karfiollal

Egyre többen nyitottak a halfélék felé, aki pedig már a bűvkörébe került ennek a világnak, jól tudja, hogy nálunk  Visegrádon a legjobb helyen jár, hogy efféle gasztronómiai tapasztalatait mélyítse. Vajhal filénkhez édesburgonya gerezdeket, valamint pirított karfiolt kínálunk. A habkönnyű borsókrém pedig pompásan illik a natúr ízek mellé.

T-bone steak

Még egy halfogás, azonban egészen más megközelítésből. T-bone steak chimi schurivel és karikákra szeletelt baconos sült burgonyával. Mennyei!

Jércemelll camembertel és joghurtos kovászos uborkával

Augusztus havi szárnyas különlegességünk egy izgalmas jércemell, amelyhez barna rizs és sült camembert is jár, illetve egy meglepőnek tűnő vendég: joghurtos kovászos uborka. Légies fogás felejthetetlen ízkombinációkkal.

Havi desszert ajánlatunk: Ricottás szeder szelet