A Renaissance Étterem decemberi ajánlatai között ismét helyet kapott számos különlegesség, amelya az év egyéb periódusaiban nem csupán nálunk, de más éttermekben sem igazán szerepel a kínálatban. Gesztenyés krémes, tonhaltatár, ínyenc harcsapaprikás… Indulhatunk?

Karácsonyi harcsa halászlé

Amit természetesen gyufatésztával tálalunk, hiszen úgy az igazi (legalábbis az általunk követett hagyományok szerint). Minden évben óriási sikere van, sokan rendelnek elvitelre is, erre természetesen idén is van lehetőség.

Klasszikus harcsapaprikás

Pirított baconnel és juhtúrós strapacskával. Egy ízig-vérig hagyományos decemberi főétel, főleg azok számára, akiknek Közép-Európa nem csupán egy földrajzi egységet jelent…

Kacsamell márványsajtos gnocchival

Melyhez egy kis édesburgonyát is kínálunk, hogy a kép és az ízvilág teljes legyen. Kacsát valamiért ritkábban eszünk az év egyéb időszakaiban, a karácsonyt övező periódusban, az ünnepek alatt azonban valamilyen formában helyet kap az asztalon. Mi egy picit olaszosan álmodtuk meg idén.

Desszert ajánlatunk: Gesztenyés krémes

Egészen pontosan egy mézes-gesztenyés krémes fahéjas almával és narancslekvárral. Esszenciális karácsonyi illatok és ízek.