Van néhány olyan fogásunk, amelyeket erőszakkal sem tudnánk levenni étlapunkról, hiszen vannak, akiket évtizedes viszonylatban köszönthetünk törzsvendégeink sorában, s ha bár szívesen kóstolják meg újdonságainkat, egyes fogásaink mellett megmásíthatatlanul letették a voksukat egyszer és mindekorra. Nos, ezen kínálatunk palettáját bővíti a Reneszánsz Idők Bőségtálja is…

Valójában ez egy menü, ha úgy tetszik. Kedződik ugyanis egy tejszínes, tárkonyos őzragulevessel, melynek elengedhetetlen része kiváló házi krumpigombócunk is. Jön aztán maga a tál, amelyen zsájában abált, párolt szarvasfilé; bazsalikomos, sült libacomb és vörösboros párolt káposzta is helyet kap. Befejezésül pedig egy trófeás lovagkehely is érkezik, desszert gyanánt.

Ennek a tálnak is különlegessége, hogy rendelhető mellé egy italcsomag, amelyben korlátlan mennyiségben kínálunk fehér, valamint vörös bort, illetve üdítőt, emellett pedig része vendégenként egy aperitif, egy csésze kávé, vagy egy csésze tea is.

Előételeinkről is tudsz érdeklődni felszolgálóinknál, de kifejezetten javasoljuk a Reneszánsz Étterem gazdag pástétom-kínálatát.