A Renaissance Étterem ma Visegrád, illetve a Dunakanyar gasztronómiájának egyik legizgalmasabb színfoltja. Szerintünk a magyar konyha érték – túl a pirospaprikán, túl a fokhagymán, ízek, illatok sokaságával. Legyen vendégünk a Dunakanyar legfinomabb éttermében! Áraink: 800Ft – 4600Ft*

renhird2

Éttermünk alapkövei:

renhird1

Panoráma termünk kiválóan alkalmas nagyobb társaságok kiszolgálására is. Akár 110 fő is kényelmesen falatozhat itt.



Jót enni, jó hangulatban, egy gyönyörű helyen

Valójában nincs nehéz dolgunk. A Duna néhány méterre van csupán tőlünk, a maga sajátos szépségével garantálva panorámateraszunk hangulatát. Alig 10 percnyi sétára a Salamon-torony, míg a másik irányba, de ugyancsak 10 percre a Királyi Palota várja vendégeinket, a Fellegvár pedig – Visegrád talán legismertebb épülete – mondhatni árnyékot vet ránk.

renhird5

Dunai panorámás teraszunkon finom ételek és zamatos italok társaságában élvezheti Visegrád egyedülálló szépségét.

Nem volt tehát más dolgunk, mint kihasználni, hogy a szélrózsa minden irányában szépség övez minket. Termeinket is ennek hangulatában rendeztük be. A Duna terem, a Panoráma terem, a Trón terem, a Traktatórium és a Műemlékpince mind, mind egy külön kis gasztro-sziget. Egyedi belsőépítészeti megoldásokkal, egy régi-régi század hangulatával.

renhird4

5 termünk közül a Trón terem a legnagyobb, s vendégeink egyik kedvence. Csoportos rendezvényekre különösen alkalmas.

Legkisebb termünkben 30-an, míg a legnagyobban akár 160-an is kényelmesen, jó hangulatban falatozhatnak. Nem túlzás tehát, hogy lakomákra invitáljuk vendégeinket.



Nálunk az ünnepek, a céges bulik, az esküvői mulatozás nem fulladhat egy szerény, asztalnál beszélgetős estébe. Tánc, élőzene, mulatság, remek ételek és zamatos italok – ennél kevesebb, az nem elég!

5

Műemlék pincénk a 18. század öröksége, a mi küldetésünk az volt, hogy megőrizzük vendégeink számára. Borvacsoráink kedvelt helyszíne, befogadóképessége 30 fő.

Gasztro-misszió

Igyekszünk a lehető legtöbb alapanyagot helyi termelőktől beszerezni, hisz csak így garantálhatjuk vendégeinknek a hamisítatlan visegrádi ízvilágot. Arra is nagy gondot fordítunk, hogy megválogassuk az ételek elkészítésének módját, hogy milyen fűszerekkel, milyen sütési-főzési technikákkal nyerhetjük ki az ételek legjavát. Fel akarjuk eleveníteni a magyar konyhaművészet hőskorát – ez a mi kis missziónk!

renhird3

Éjszakai jókedv. A kiszüremlő fények már önmagukban is hangulatosak.

Egy kis étvágygerjesztő

Látogasson el Visegrádra, s mi szeretettel várjuk a Renaissance Étteremben egy hőskori falatozásra!

*A 4600Ft-os árhatár a többszemélyes tálakra és a lakomákra nem vonatkozik.