Már mindenki jól hallja a csengőszót, a Mikulás amilyen gyorsan érkezett, olyan gyorsan adta át a helyét a karácsonyi készülődésnek, az igazi gourmandok pedig nagyon jól tudják, hogy itt az ideje ellátogatni a visegrádi Renaissance Étterembe, ahol már rendelhetünk is a decemberi kínálat csupán néhány hétig elérhető gyönyörűségeiből.

Sörös-mézes sült malaccomb

Itt van máris az egyedülálló recept alapján elkészített, istenien ropogós malacsült, mely a megfelelő időpontban rálocsolt sörtől ilyen finom ropogós. A céklás tócsni és a köményes kelkáposzta adja meg a nehéz étel finomított ívét, s egyben hagyományos jellegét is.

Karácsonyi Lazacfilé

A spenótos gratinnal és céklakrémmel tálalt lazac mennyei szereplője a karácsonyi asztalnak.
Nem mindenki szereti ugyanis a hazai halféléket (mi mondjuk rajongunk értük), halat azonban egyszerűen nem lehet nem enni decemberben. Lazacunk olyan fogás, melyet senki sem tud visszautasítani.

Aszalt Szilvás Pulykamell

…édesburgonya pürével tálaljuk, s nem sok köze van az amerikai sült pulykához, no nem mintha azzal bármi bajunk volna. Ez a pulyka minden esetre maga a tökély, s esszenciáit kiválóan erősíti a fanyar-édeskés asztalt szilva. Már csak egy kis desszert hiányzik!

Gesztenyés Krémes

Nem. Nem hiányozhat. Mégpedig olyannyira nem, hogy karácsonyi különlegességeink sorában bizony ott van ez a lenyűgöző gesztenyés krémes is, melyen helyet kap egy kevés fahéjas-ánizsos narancs is.

Jó étvágyat kívánunk!