Minden hangulatában, mindne színében és mindne ízében itt van az ősz. Nézzük meg, konyhánk főnökének kreativitása miképpen fordul át őszibe a legszebb évszak ihletettsége nyomán.
Malacragu cipóban
Egy klasszikus, amit Németországban és Ausztriában is oly nagy szeretettel készítenek, most nálunk is kapható. Persze ennek az ételnek is megvannak a messzire nyúló magyar gyökerei…
Sok-sok finom zöldég is jár a remek ragu mellé.

Sütőtök krémleves
Az október egyik legnépszerűbb zöldsége a sütőtök, melyből annyi mindent lehet készíteni ilyenor. Természetesen a krémleves az abszolút befutó. Mivel mással is is tálalhatnánk, mint pirított tökmaggal?

Malac porchetta dödöllével
Szeretjük keverni a tájak ízeit, így történet ez most is. A sült malac ezútal egy remekbe szabott porchetta, ehhez adunk formázott házi dödöllét és bajor káposztát. Maga az őszi elegancia!

Cápa steak októberben, Visegrádon? Miért is ne?
Különleges halételünk ebben a hónapban a cápa. Sütőtökös burgonyapürével és céklás almasalátával tálaljuk, hogy minden ízvilág és szín gyönyörű arányokkal képviseltesse magát a tányéron.

Desszert ajánlatunk:
Sütötökös-almás rétes fügés vanília mártással

