Éttermünk késő tavaszi, vagy kora nyári ajánlata következik vajon? Nézőpont kérdése. Az azonban egészen biztos, hogy a frissesség, az üdeség és a színek kapják a főszerepet!

Eperkrémleves vanília fagylalttal

Döntsük el máris, hogy ez már a nyár, mert érezzük, hogy itt van a kanyarban, akár a Giro versenyzői a múlt héten. És még a szín is passzol! A vanília fagylalt kötelező tartozék, aggodalomra semmi ok!

Borjú ragu házi lepénnyel

A borjú könnyedségét ezúttal szójás zöldségekkel hangsúlyozzuk tovább, illetve azzal a remek házi lepénnyel, amely ma már szerves része, elmaradhatatlan „vendége” konyhánk több fogásának is. Együttesük pedig egy kihagyhatatlan egytálétellé avanzsál, amit egyszerűen muszáj megkóstolnod Neked is még május folyamán!

Lazac filé

Méghozzá igazi mediterrán kísérettel: gnocchi spárgával, s egy kis pestóval! A lazac nem is kíván meg ennél nehezebb, vagy bonyolultabb köretet. Így egyben ez a fogás is olyan lesz, akárha a tenger mellett időzne az ember. Persze nem teljesen. Az a kis plusz, amit csak Visegrád adhat, nos…, azt ezúttal is Visegrád adja.

Havi desszert ajánlatunk:
Panna cotta citromos kakukkfűvel és mentás eperrel

Egyszerű, ám részletgazdag összeállítás, előtérben a könnyed, hűvös bájjal, előrevetítve a hosszú, tücsökciripelős estéket, s talán egy korty finom rosét is…

Jó étvágyat kívánunk!