December első két hetében négy különleges vendégre szeretnénk felhívni a figyelmeteket visegrádi éttermünk étlapján. Van itt muflon, marha, mangalica és egy kis gesztenye is…
Muflonraguleves
Zöldfűszeres házi burgonyagombócunkkal tálalt muflonlevesünk ismét visszahívja nagyapáink pilisi vadászatainak emlékét. Igazi erőleves a hideg időkre.

Marhapofa pirított knédlivel
Vadas szósz, hagymaropogós, knédli és ez a különleges, egyre inkább újrafelfedezett marhakülönlegesség, a pofahús. Mindenki imádni fogja, aki szereti a marhaételeket, azok figyelmébe pedig kifejezetten ajánljuk, akik tudják, hogy séfünk nagy tisztelője a marhapofának és számos receptje épül erre a remek alapanyagra.

Konfitált mangalica
Ezt a nagyszerű, rendkívül lassan készülő húsételt sült célkás karottával és lila batátapürével tálaljuk. Nem csupán a téli hideg, de a rossz kedv, a levertség ellen is első osztályú szérum. Egy pohár, ízlés szerint gondosan megválasztott vörösborral feledhetetlen élmény.

Desszert ajánlatunk: Gesztenyés Krémes

