A küszöbön lévő nyár a hidegbe fordulgató tavasz ellenére is itt van, ez a hideg pedig napokon belül már a múlté lesz. Jelenlegi előnye azonban, hogy kellemes séta- és kirándulóidő, így aztán kiváló apropó egy visegrádi délutánhoz. A Renaissance Étterem pedig nyitva tart minden nap, így remek lehetőséget tartogat a kimerítő túra utáni kései ebédhez, vagy épp korai vacsorához…

Muflonragu leves

A pilis vadban gazdag világa tálcán kínálja számunkra az olyan, már-már elfeledett, ám annál kiválóbb húsokat, mint a mufloné. Idénylevesünk egy csodás muflonragu, rengeteg zöldséggel és kora tavaszi kedvencünkkel, a medvehagymával, amit ezúttal házi burgonyagombócunkhoz (is) kevertünk, amely így muflonragu levesünk különleges betétje.

Burgundi marha knédlivel

Ismét egy lehetőség a medvehagymának: burgundi marhánk mellé készített knédlink is medvehagymás, a gyönyörű ragu-ritkaság pedig önmagáért beszél. Szeles séták után új életre kap tőle a vándor!

Csirkenyárs millió finom zöldséggel

Aki a szárnyasok mellett teszi le a voksát, ebben a hónapban is jó helyen jár a Renaissance-ban, mert finom, gazdag csirkenyársunk mellé tépett salátát, fűszeres burgonyagerezdeket és uborkás joghurtot is tálalunk.

Áprilisi desszert ajánlatunk:
Túrófánk, karamell és vanília mártás