Megérkeztünk a spárgaszezonba, amiképpen egyre több olyan zöldségféle is könnyedén a kezünk ügyébe kerül, amelyek a hideg évszakban nem bukkanhatnak fel frissen (gondoljunk csak a elfelefett, de napjainkban ismét egyre népszerűbb mángoldra, vagy akár csak a lecsó legfőbb összetevőire).

Spárgakrém leves

A juhtúrós töltött tésztával, mint levesbetéttel nem gyakran találkozik az ember. Séfünk remek ötlete nyomán most egész áprilisban, és május első felében is megkóstolhatjátok ezt a hamisítatlan tavaszi spárgaleves-különlegességet.

Ötfűszeres bébi csirke mártogatóssal, friss salátával

Tavasszal az ember előszeretettel gondol a szárnyasokra. Főként ha porhanyós bibi csirkéről van szó,mely ötfűszeres pácban pihent, s amihez friss tépett salátát is adunk, egyenesen a kertből, valamint egy kis házi mártást, melynek receptje talán örökre titok marad…

Lecsós tarja

Végre, itt a szezonja: a magyar ember ha valaminek nem tud ellenállni, az bizony a lecsó, még akkor is, ha török közvetítéssel épült be ez a legenda gasztronómiánk szívébe. Lecsós tarjánk at most baconös platnis burgonyával tálaljuk.

Desszert ajánlatunk: Epres tiramisu