Különleges sütőtökkrémleves, vörös tonhal és marhapofa a Renaissance novemberi ajánlatai között. Ismét izgalmas, gazdag repertoár összeállítása dicséri éttermünk konyhafönökét…
Gyömbéres, kókusztejes sütőtökkrémleves
Az idény legnépszerűbb levesfélesége mindenképpen a sütőtökkrém. A pirított mandulával szórt, gyömbéres, pikáns leves a leghűvösebb őszi séta után is felmelengeti a pilisi vándort.
Vöröstonhal-steak
Édes köménnyel és sütőtök pürével tálalt vöröstonhal-steakünk mellé kínálunk egy kis fermentált karfiolt, hogy az ízek és a színek harmóniája is tökéletes legyen. Mert a prémium tonhal novemberben is isteni választás.
Konfitált marhapofa vadas mártással
Knédlivel és hagyma ropogóssal az igazi. Természetesen. Ha a klasszikus fogások által ihletett különlegességre vágysz, akkor a konfitált marhapofa lesz a Te világod napi ajánlataink sorából.