A legutóbbi alkalommal a Renaissance Étterem Vaddisznó Ragujáról esett szó. Most maradunk az ősznél, így mi más is kerülhetne terítékre, mint séfünk eszményi Szarvasgerince…

A Szarvasgerinc étlapunk egyik legkülönlegesebb fogása, talán nem egészen szerénytelen dolog megemlíteni egy nemrégiben elhangzott véleményt kedves törzsvendégünktől, aki szerint ez a fogás kínálatunk „koronaékszere”. Innen is nagyon köszönjük a kedves szavakat, s nem igen tudunk vitatkozni a gondolattal.
Egy minden tekintetben prémium vadhúsételről van szó ugyanis, mely elkészítésének teljes folyamata éttermünk séfjének titka. Az tehát most nem fog kiderülni, hogy miképpen lesz rózsaszín és ennyire omlós a hús. :)
Az eredmény mindazonáltal önmagáért beszél…

A köret is különleges válogatás, számos ízharmónia-tesztünk végeredménye. Kávémártást kínálunk mellé, valamint mézes káposztapürét házi burgonyalángossal.
Aki hozzánk hasonlóan él-hal a vadsúsokért, egész biztosan nem fog csalódni. Törzsvendégeink egyik nagy kedvencéről van szó, melynek tényénél nem is lehetne jobb minőségmércénk.

Jó étvágyat kívánunk!