Három nap múlva itt a karácsony. Otthon egész biztosan megvan már minden alapanyag a nagy családi vacsorához, s talán már a szakácskönyvekben is a megfelelő oldalak között lapul a könyvjelző. Az ünnepek alatt azonban biztos, hogy lesz egy délután, egy este, amikor szeretnétek végre egy kicsit kettesben romantikázni.

Ha megtiszteltek bennünket azzal, hogy ezt a kis időt nálunk Visegrádon töltitek el, mi garantáljuk decemberi ételkülönlegességeink és jól ismert fogásaink mellett, hogy egy kicsit a nyugalom és a kettesben eltölhető, hihetetlenül értékes idő otthonaként várunk Benneteket. Ez nem aról szól, hogy a karácsony teher volna otthon, vagy hogy mindenki alig várja, hogy végre kiszakadjon a családi fészekből, egyáltalán nem. Arról viszont annál inkább, hogy megérdemeltek egy kis időt ilyenkor egymásra is. Nagyobb szükség van erre, mint azt sokszor hinnénk, és ez nem csak a karácsonyi időszakra, de az egész évre vonatkozik.
Mert kell,hogy visszatérjünk a régi, békebeli szokásokhoz, amikor még őszintén és teljes belefeledkezéssel tudtunk figyelni egymásra, s megadni a legfontosabbat: a közös, értékes időt…

Nagy nagy-szerettel várunk Benneteket a visegrádi Renaissance Étteremben!