Éttermünk alapfilozófiája szerint arra törekszünk, hogy nálunk valóban minden vendégünk otthon érezze magát. Akár a szó legszorosabb értelmében is!

Renaissance lakomán fiatalok turisztikai papír koronában

A Renaissance Étteremben már a kezdetekkor is kiemelt figyelemmel igyekeztünk olyan légkört teremteni, melyben a nagyobb társasággal, családdal érkező vendégeink is nagyszerűen érezhetik magukat.

Ez az időutazás ugyanis felfogható egy egész napos közösségi élményként is: biztos lehet benne, hogy éttermünkben hosszú órákon át is önfeledten szórakozhat a család, ha pedig részt vesznek kapcsolódó rendezvényeink, programjaink valamelyikén, a szó szoros értelmében reggeltől estig velünk maradhatnak, egy feledhetetlen visegrádi élmény emlékeit megalapozva.
És ha egyszer megtapasztalják, mit jelent mindez, szinte garantált, hogy visszatérnek még hozzánk.

Legyen szó keresztelőről, születésnapról, szalagavatóról, diplomaosztó utáni családi együttlétről, esetleg egy kerek évfordulós osztálytalálkozóról, Budapesttől alig 40 perc autóútra kell csupán felkészülni ahhoz, hogy a minden tekintetben legideálisabb helyszínre érkezzen a család, vagy a társaság.
Öten vannak, esetleg ötvenen? Mi szeretettel látjuk Önöket!

A részletekkel kapcsoltban írjon nekünk bátran! (info@renvisegrad.hu)

És ha már az ötös számmisztikájánál járunk, álljon itt egy kedves vendégünk éttermünknek címzett levele:

Kedves Zeller Úr!

Szeretném megköszönni múlt pénteki fogadásunkat és a szívélyes vendéglátást. Külön köszönöm a felszolgálók több órás türelmét. Említse meg nekik.
Hála Önöknek, az időjárás felelősnek, a csodálatos környezetnek és öregdiák társaimnak, hogy 50 éves érettségi találkozónk felejthetetlen lesz.
 
Az Ön figyelmessége az Étterem baráti körömnek való ajánlására ösztönöz.
Üdvözlettel:
Dr.Krizsa Judit 

Miközben felénk tart, ugorjon be hozzánk a Facebookon is!