Február harmadik hetének újdonsága a Renaisance Étteremben ismét egy szárnyas különlegesség, talán a legnemessebbikek egyike…
A szárnyas húsok ínyenc kedvelőinek hazánkban nagy valószínűséggel nem kell különösebben bemutatni a Renaissance Étterem konyhájának alkotásait. A múlt héten debütált Rosé Libamell Filé komoly sikerét követően döntöttünk úgy, hogy folytatjuk a sort a kacsával, egész pontosan a kacsamellel.
Szójás Sült Kacsamell Csíkjaink különlegessége a válogatott alapanyagok és a gondos elkészítés mellett fogásunk keleti ínyencsége. Ehhez adnak remek keretet a friss sült zöldségek, valamint ismét egy kis visegrádi plusz: éttermünk isteni házi metéltje.
Megkóstolom máris a SZÓJÁS, SÜLT KACSAMELL CSÍKOKAT
Reneszánsz főúri fogás tehát kacsamell csíkjaink alapja, ez a vonal kap egy finom keleti orientációt, majd egy olyan további köretet mintegy i-re a pontot-jelleggel, melyet nagymamáink házi metéltje ihletett…
Imádod a szárnyasokat?
Hadd javasoljunk még néhány házhoz rendelhető fogást étlapunkról!
ZÖLDFŰSZERES CSIRKE LEPÉNY
LIBAMÁJ
LIBACOMB
ROSÉ LIBAMELL FILÉ