Február harmadik hetének újdonsága a Renaisance Étteremben ismét egy szárnyas különlegesség, talán a legnemessebbikek egyike…

A szárnyas húsok ínyenc kedvelőinek hazánkban nagy valószínűséggel nem kell különösebben bemutatni a Renaissance Étterem konyhájának alkotásait. A múlt héten debütált Rosé Libamell Filé komoly sikerét követően döntöttünk úgy, hogy folytatjuk a sort a kacsával, egész pontosan a kacsamellel.

Szójás Sült Kacsamell Csíkjaink különlegessége a válogatott alapanyagok és a gondos elkészítés mellett fogásunk keleti ínyencsége. Ehhez adnak remek keretet a friss sült zöldségek, valamint ismét egy kis visegrádi plusz: éttermünk isteni házi metéltje.

Megkóstolom máris a SZÓJÁS, SÜLT KACSAMELL CSÍKOKAT

Reneszánsz főúri fogás tehát kacsamell csíkjaink alapja, ez a vonal kap egy finom keleti orientációt, majd egy olyan további köretet mintegy i-re a pontot-jelleggel, melyet nagymamáink házi metéltje ihletett…

Imádod a szárnyasokat?
Hadd javasoljunk még néhány házhoz rendelhető fogást étlapunkról! 

ZÖLDFŰSZERES CSIRKE LEPÉNY

LIBAMÁJ

LIBACOMB

ROSÉ LIBAMELL FILÉ