Séfünk május idusán vajhallal, sertés szűzérmével, valamint egy remek spárgakrém levessel és egy erdélyi desszertkülönlegességgel tette még izgalmasabbá a visegrádi Renaissance Étterem étlapját. 

Spárgakrémleves polenta gombóccal

A spárga ebben az időszakban érhető el frissen, így eszünkben sem volt kihagyni a fogások közül. Krémlevesünkhöz pedig egy erdélyi puliszka gombóchoz hasonló, juhtúrós polenta gombócot is tálalunk.

Bazsalikomos vajhal gnocchival

Májusi halkülönlegességünk a vajhal, amit bazsalikommal párolunk puhára, a mellé kínált köret pedig nem más, mint egy zöldfűszeres, spárgás, tejszínes gnocchi. Könnyű étel, reményeink szerint már a valódi nyár előhírnöke…

Májusi sertésszűz

Sertés szűzérménket most baconos-spenótos burgonyával és trikolor bébirépával készítjük el. Emellé kerül még a tányérra konyhánk kihagyhatatlan spárgakrémjéből is.

Desszert ajánlatunk

Itt a kissé télies nyárelőn arra gondoltunk, hogy masszívabb formába helyezzük mindazt, amit az édességek kapcsán alapvetően elgondolnánk. Erdélyi kukoricapudingot öntünk le egy fennséges vörösboros erdei gyümölcsraguval.

Jó étvágyat kívánunk!