A Renaissance Étterem étlapján található fogások sorából ezúttal két olyan ételkülönlegességet szeretnénk kiemelni, melyeket kifejezetten jó választásnak gondolunk ebben a hirtelen érkezett, nagy hidegben.

Vaddisznó ragu

Egy ősrégi, biztos recept alapján készült gyönyörű ragu, mely Károly Róbert asztalán is hasonlóképpen mutathatott annak idején, s mely az egyik leggyakoribb húsétel volt a középkori Magyarország erdőktől övezett vidékein. Erdei gombával készítjük, s különleges szalvétagombóccal tálaljuk.

Marhabélszín

A csúcsok csúcsa sokak szerint a bélszín. A gourmandok szerint a bélszín különlegessége nem csupán nemes eredetéből fakad, hiszen elkészítése kifejezetten komoly szakértelmet kíván meg a séftől, s annak ténye, hogy a konyha rendelkezik egy darab isteni bélszínnel, még nem jelenti azt feltétlenül, hogy elkészítésében is jeleskedik az adott mester. Megnyugtatjuk vendégeinket: borskéregben sütött, fokhagymás, sörmártással és házi tócsnival tálalt marhabélszínünk séfünk egyik specialitása.