A Renaissance Étterem eheti legújab fogása egy a bennünket régóta ismerő kedves vendégek számára ismerős alapokon nyugvó újdonság lehet. Mert aki igazán finom rozé libát, vagy kacsát szeretne enni, a mostaninál szebb időkben bizony felkerekdeik és meg sem áll a Visegrád-kapuig…
A libahús egyik múlhatatlan csodája, hogy az év bármely szakaszában igazi felüdülést hoz és ünnepi hangulattal képes megtelíteni a legunalmasabb hétköznapokat is. Az európai ember érdekes mód ennek ellenére csak többnyire ünnepek alkalmával választja a libát, pedig pirosbetűs naptári pillanatainkon felül is érdemes időnként áldozni picit Dionüszosz oltárán (főleg a mostanihoz hasonló, egymást abszolút egyhangúan követő hetek-hónapok során).
Mátyás udvarában alapvetésszámba ment a libasült Marzio és kortársai viszaemlékezései szerint. A Renaissance Étterem étlapján ennek nyomán is a kezdetek óta szerepel a libacomb. Séfünk mostani remeklése azonban más hangnemben szól…