Ízletes ételek és italok, és az bizonyos időgép… Nézzük, mit ajánlunk most a Renaissance kínálatából!

Nem kell feltétlenül belemerülni egy sci-fi regénybe, hogy gondolatban részt vehessünk egy kiadós időutazáson. Legalábbis, ha a lovagkorba szeretnénk visszamenni. Elég elutaznunk Visegrádra, melynek hangulatában és megjelenésében esszenciálisan ölt testet a reneszánsz. A hely szelleméhez hű Renassiance Étterem mind küllemével, mind pedig kínálatával igyekszik még teljesebbé tenni az élményt.

Az idelátogató vándor számos terem közül választhat. Talán leglátványosabb mind közül a Trónterem, mely – mint ahogyan a neve is sugallja – akár a királyi pár és nemeseik befogadására is tökéletesen alkalmas lehetne. A mennyezet és a berendezés kialakítása az utolsó gerendáig tökéletesen visszaadja a Mátyás király korabeli miliőt. Emellett érdemes megjegyeznünk, hogy a Trónteremhez tartozik egy kisebb helyiség is, ahol egy kerekasztal foglal helyet, ha esetleg Artúr királyt szeretnénk megidézni a vacsora során, némi kiváló egri bor kíséretében. Persze ha kifejezetten egy kis középkori borhangulatra vágyunk, úgy kihagyhatatlan a Műemlékpince, ahol számos kitűnő magyar borral körülvéve tölthetjük el az időt. Ennek a helyiségnek a mérete kisebb, mint a Trónteremé, azonban még így is kényelmes helyet biztosít több mint harminc fő számára.

Büszkeségünk még a hatalmas és impozáns Panoráma terem, valamint a Duna terem, mely utóbbiból gyönyörű kilátás nyílik a festői Dunakanyarra.

Tekintse meg a Renaissance Étterem termeiről készült fotóinkat, és látogasson el visegrádi éttermünkbe a hét bármely napján!