Október első napjaival ismét beköszöntött az Erdők Hete.
Jöjjön el Visegrádra a hétvégén és élvezze, hogy a Pilis egy karnyújtásnyira van csupán!

MedHartHunt-2

Az ember mindig is ezer szállal kötődött az erdőkhöz.

Visegrád mindig is kiemelt szerepet töltött be a hazai turisztikai életben, hiszen bárki számára könnyedén megközelíthető dunakanyari kisvárosról van szó, mely egyben a Pilis kapuja is, olyan természeti látványosságokkal, mint a gyönyörű és majdnem érintetlen Pap-rét, vagy épp az országos hírnevű Mogyoró-hegy, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük.

Ha lelkes természetjáró, ellenben nem híve a többnapos, fárasztó és komoly szervezést igénylő nagy túráknak, aligha találhat ideálisabb környezetet Visegrádnál ebben a kora őszi, az erdőket bearanyozó időszakban.

Az Erdők Hete országos rendezvénysorozat sem véletlenül október elejére esik. Az erdő ebben az időszakban a legszebb.

A vándor az erdeinkben töltött egész napos túrázás után megpihenhet, elfogyaszthat Visegrádon egy kellemes vacsorát, s számtalan lehetősége nyílik arra is, hogy megszálljon az éjszakára – egy mozgalmas nap méltó lezárásaképpen, vagy épp azért, hogy másnap folytathassa a Pilis felfedezését, akár Dömös, akár Dobogókő, akár az ősi pilisi települések felé indulva.

Pilisi kalandozása után tovább menne, esetleg hét közben látogatna el más tájak felé?

Látogasson el ide kattintva az Erdők Hete országos rendezvénysorozat hivatalos weboldalára és tudjon meg minél többet az 1997 óta minden évben megrendezésre kerülő kezdeményezésről!


Tetszett a cikkünk? Olvasson még többet Visegrádról Facebook oldalunkon!