A Renaissance Étterem nyári szezonjának legújabb napi ajánlatainak sorából szeretnénk most bemutatni Nektek néhány izgalmas aktualitást. Ismét az ínyenceknek igyekeztünk kedveskedni a fogások megtervezése során, figyelembe véve természetesen az időszakra jellemző zöldségek-gyümölcsök idényjellegét is. Szeretjük, ha a fáról máris a konyhára kerülnek az a friss alapanyagok. :)

Mentás sárgabarack krémlevesünk maga az augusztus, ez nem vitás. Kellemes hűvösségében felüdülés a legnagyobb kánikulában is (amire már most érdemes testben és lélekben egyaránt felkészülni). 

A zölséges csirke nyárs sült héjas burgonyával és joghurtus uborka mártással a frissesség, a könnyed ízharmóniák és az árnyékban elköltött könnyű ebédek remekbe szabott fogása. A gyerekek is imádni fogják, ez saját tapasztalat!

Említettük fentebb a ínyenceket, mint az augusztus nyerteseit a Renaissance Étteremben. Első körben számukra ajánlott fogásunk a borjúláb brokkolis burgonyagrantinnal, melyhez isteni kovászos uborka kocsonyát szolgálunk fel

2 személyes tálkülönlegességünkre minden felkerült, amit séfünk zseniális ötletei ezúttal egy tálra álmodtak: konfitált kacsacomb, sült sertésoldalas, panko morzsába forgatott csirkemell filé, roston sült zöldségek, burgonyaszirmok, és mindehhez snidlinges majonéz és mézes-füstös mártás….

Szezonális pohárkrémünk sárgabarack, szeder, sárgadinnye és és csokoládé izgalmas kombinációja, mely a nap bármelyik szakában tökéletes lezárása lehet mind a könnyedebb, mind az összetettebb fogásoknak, s nagyszerű felvezetője egy finom kávénak. 

Jó étvágyat kívánunk!