A TripAdvisor manapság a világ legnépszerűbb véleményező oldala, melynek segítségével elsősorban vendéglátó helyeket és éttermeket rangsorolhatunk, kritizálhatunk, dicsérhetünk, vitathatunk, vagy épp ünnepelhetünk.
Tudta, hogy a Renaissance Étteremben megtalálható az ötlet offline, kézzel fogható változata is? Nem, nem a panaszkönyvről van szó. :)

1999-ben beszereztünk egy szép vastag, írói körökben úgy rettegett üres, fehér lapokkal teli könyvet, melynek a következő címet adtuk stílszerűen: Királyok Könyve.
Szokásrendünknek megfelelően a Salamon-toronyban megtartott lovagi tornák alkalmával mindig választunk egy királyt és egy királynét a közönség soraiból, akik a legtöbb esetben még a Renaissance Étteremben megült lakomán is szerepben maradnak, hiszen valljuk be, az embert viszonylag ritkán választják királlyá élete során, s ha egyszer mégis megtörténik, nem szeretnénk oly könnyedén megszabadulni a szerep adta lehetőségektől.

Királyaink előtt pedig mindig ott áll a lehetőség, hogy kézjegyükkel lássák el idestova húszéves könyvünket, s ha úgy érzik, írhatnak bele bármit, szívük királyi jog szerint.

A múlt héten épp ezt a könyvet lapozgattuk hatalmas nevetések és jóleső visszaemlékezések közepette, s úgy gondoltuk, hogy a legizgalmasabbak közül néhányat Önökkel is megosztunk.
Íme, a Királyok Könyvének esszenciája a teljességre való törekvés lehetősége nélkül:

Kövessen bennünket a Facebookon is!