Kínálatunkban az áprilisi, korán jött nyár hőmérsékletéhez igazodunk a könnyű falatokkal. Mutatjuk az ajánlatunkat!

Ugyan nem a franciák találták fel a spanyolviaszt, azt azonban nagyon is tudják, mitől nem szárad ki a csirke sütés közben úgy, hogy tetemes folyadékmennyiség nélkül is jóízűen meg lehessen enni. A varázsige a „konfitálás”, melyet mi is serényen alkalmazunk a konyhán, garantáltan csodát téve a csirkével és a vendégek ízlelőbimbóival.

A folyamat titka nem nagy ördöngösség, a lényege inkább a türelem, hiszen lassan, 100 °C alatti hőfokon sütjük át a húst, melyet a kényelmes tempónak köszönhetően zamatosan puhává érlelnek a fűszerek. Köretként a hús aromájához illő édesburgonyát és pirított zöldségeket kínálunk.

Friss és ízletes ajánlatunkat szeretettel ajánljuk mindazoknak, akik a húsvéti lakomák után valami könnyedebbre vágynak, vagy épp már a strandszezonra készülnek…
Ugyanakkor szeretni fogják azok is, akik egyszerűen csak új esélyt kívánnak adni a „száraz csirkének”. Bizton állítjuk, hogy nem fognak csalódni.