Igyekszünk időről időre étapunk kínálatát rib-eye steakkel is gazdagítani, hiszen amellett, hogy ez a maraha egyik legnemesebb része, egészen szerénytelenül bevalljuk, hogy nem csupán nagy élvezettel, de tökéletesen készítjük…
Serpenyős fűszeres burgonyával és izgalmas cukkini rösztivel tálalt rib-eye steakünk igazi örömfény a szürke januárban. A steakhez felhasznált alapanyag természetesen csak és kizárólag gyönyörűen márványozott, a nagyobb zsíroktól megszabadított,aztán a maga klasszikus egyszerűségében fűszerezett pompázatosság.
A húsok fejedelme, a legszaftosabb rész, mely akkor lesz csak olyan, amilyennek megálmodtuk, ha épp a megfelelő hőmérsékleten készül, épp annyi ideig, amennyire szüksége van. Idő és odafigyelés kell hát hozzá, és persze szakértelem. Ezek egyikének hiáynában sem érdemes hozzáfogni. Ha azonban minden adott, álomszerű eredménnyel büszkélkedhet a séf…