Mozgalmas év volt 2017: a világ számtalan országából érkeztek hozzánk kedves vendégeink ismét csak, amiképpen egyre többen csatlakoztak hazai törzsvendégeink szép hosszú sorába is. Ők már tudják, miért érdemes újra meg újra eljönni hozzánk Visegrádra.

eb800d55c6f0176e166b1567b2249535_XL

2017-ben is igyekeztünk izgalmas programokkal szolgálni mindazok számára, akik nem elégszenek meg az átlagossal, legyen szó egy városnézésről, vagy egy éttermi vacsoráról. Mi a Renaissance Étteremben szeretnénk mindannak az esszenciáját nyújtani idestova 20 éve, ami egyet jelent a történelmi Visegráddal és a minőségi vendéglátással.
Hatalmas öröm számunkra, hogy ilyen sokan választottak bennünket idén is!

Ezúton szeretnénk kollégáinknak is megköszönni áldásos, sokszor valóban emberfeletti munkájukat, mely nélkül nem lehetne 2018-ra az a Renaissance Étterem, ami. Nélkülük az elmúlt 20 évben nagyon nehéz dolgunk lett volna. Azt ugyanis, amit éttermünkkel nyújtani szeretnénk, csak is a legkiválóbb, legodaadóbb munkatársakkal nyújthatjuk. Hölgyek, urak! nagyon szépen köszönjük!

Kedves Vendégeink! Tartsanak velük 2018-ban is, és fedezzék fel az ország egyik legkisebb, és mégis legnagyszerűbb városát Visegrádot, s merüljenek el velünk az élő középkor bűvöltében újra, meg újra!

Boldog új évet kívánunk!


Kövesse a visegrádi Renaissance Éttermet a Facebookon is!