Ahogyan arról korábbi cikkünkben már meséltünk, a január és a február nálunk a tervezgetés, a készülődés időszaka. Az év végét követő, nyugalmasabb periódus azonban 2017 első hónapjában már most igazán termékenyre sikeredett…

panorama-terem-05

Az év és a lendület új, de a hangulat a régi! 2017-ben is várja Önt a 20 éves Renaissance Étterem!

Vagy hogy éljünk a szójáték adta lehetőséggel: „termelékenyre”. Az újévre ugyanis a Renaissance Étterem egyik legfontosabb célkitűzése az volt 2016-ban, hogy immáron lehetőségeink szerint minden olyan étel-és italalapanyagot, mely beszerezhető a környék kistermelőitől és kézműves mestereitől, mindenképpen tőlük szállítsunk konyhánkba.

Örömmel jelentjük, hogy bár alig értünk az év első hónapjának feléhez, máris gazdagabbak lettünk három kiváló, kézműves és termelői beszállítóval.

Friss tejtermékeink és vajaink lelkes hazai beszállítója a Martontej, egy magának egyre komolyabb nevet szerző, bár néhány évvel ezelőtt még igen aprócska vállalkozás. A lászlópusztai cég nagyszerű minőségű, magyar tehenek adta teje manapság igen nagy népszerűségnek örvend, ami nem véletlen: mind az állattartás, mind a friss tej kezelése kapcsán abszolút iránymutató a tevékenységük.
És a lényeg: tejük-vajuk nagyon-nagyon finom!
Ja igen! Új jelszavunk: távozz margarin!

Rétki Gábor, akit a környéken sokszor csak a „pilismaróti tejesember” néven emlegetünk büszkén, a Renaissance Étterem első osztályú sajtjaiért felel. Gábor sajtkölteményeit kóstolhatják vendégeink sajttálainkon, illetve valamennyi olyan fogásunkon, melynek részét képezi valamely különleges sajt.
Legyen szó friss sajtokról, natúr, fűszeres, vagy füstölt variációkról, Rétki Gábor mesterműveiben nem lehet csalódni.
Bizony. Boldogok a sajtkészítők!

Hasonlóan nagy örömmel fogadtuk a dunabogdányi Cselovszky Tamást is, aki remek bio-szörpjeivel gazdagítja immáron éttermünk itallapjának repertoárját.
Dunabogdány évszázadokon át legendás gyümölcstermelő vidék volt, az elmúlt években pedig ismét reneszánszát éli a Visegrád szomszédságában fekvő településen a hagyományos gyümölcsgazdálkodás, köszönhetően az olyan lelkes fiataloknak is, mint Tamás.

Persze minden szónál többet érnek az ízélmények, ezért aztán Önnek is azt javasoljuk, hogy látogasson el hozzánk és kóstolja meg kézműves újdonságainkat!

Várjuk Önt a megszokott helyen, a megszokott hangulattal az idén 20 éves Renaissance Étterem!


Ne maradjon le Visegrád legnépszerűbb éttermének újdonságairól – Kövessen bennünket a Facebookon!