Immáron nem csupán hétvégén, de hétköznap is szeretettel várjuk Önöket dunai panorámás teraszunkon! Hétvégente pedig  a különleges emeleti teraszon is helyet foglalhatnak.

renhird5

Visszajáró vendégeink február vége felé már egyre gyakrabban szoktak érdeklődni afelől, hogy mikor nyitjuk meg végre a teraszt, mert bár nagyon jó odabent, a jól megszokott reneszánsz hangulatban, de az ember mégiscsak annyira várja már a tavaszt…

Nos, kedves érdeklődőinknek ezúton is örömmel jelentjük, hogy a teraszt állandó jelleggel megnyitottuk, mert ha bár néha még nem erről tanúskodik a hőmérő, a tavasz megkérdőjelezhetetlenül itt van!

Ha egy kicsivel még hűvösebb is van a kellemesnek mondhatónál, akkor sem kell aggódni, hiszen szívesen biztosítunk melegebb, és a meglévőnél garantáltan autentikusabb felső öltözetet a teraszra: éttermünk vendégeinknek szánt reneszánsz kosztümjei közül kedvükre válogathatnak. Mert mindig elmondjuk: nem csupán a hangulat fokozható a kosztümökkel, de azok funkcionalitását is idővel megleli, aki huzamosabb ideig viseli magán őket. (Ezeket a ruhákat egyébként a beltéren helyet foglaló vendégeink is bármikor elérhetik, legyen szó akár csak egy fotóról, akár egy teljes reneszánsz díszben elköltött királyi lakomáról.)

Emeleti teraszunk kilátását is élvezhetik hétvégente, a hozzá tartozó kis játszótérrel együtt, mely a családdal érkezők számára különösen izgalmas lehet. A gyönyörű dunai kilátást természetesen az emeleti teraszon helyet foglalva sem kell nélkülözniük!

Foglaljon asztalt most, és élvezze a legnagyobb nyugalomban az igazi tavasz első napjait!


Miközben felénk tart, nézzen be hozzánk a Facebookon is!