A céges csapatépítő tréningek kapcsán idővel felmerül egy bizonyos probléma. Nevesen, hogy a műfaj alapvetően eléggé unalmas és az esetek többségében a programok legérdekesebb része mindig az, amikor végre inni lehet valamit.Mi itt Visegrádon ezt az egészet egy kicsit másképpen látjuk.

középkori csapatépítés visegrádon

A kelevézzel sem egyszerű célba találni. Persze a lovagok segítenek.

A Salamon-toronyban megszervezésre kerülő csapatépítők minden tekintetben rendhagyó rendezvények, ugyanis ilyen környezetben még egész biztosan nem kellett összefognia a közös célért egyetlen szakmai csapatnak, vagy részlegnek sem. Arról nem is beszélve, hogy milyen kihívásokkal szemben kell kiválóan teljesíteni. A laptop egész nyugodtan a kocsiban maradhat…

Nem tudom, van-e még olyan céges munkatárs, aki minimum ötször ne játszott volna már szokványos ivós-ismerkedős vetélkedőket olyan alkalmakkor, amikor a vezetőség úgy dönt, hogy kell egy kis építkezés a csapattagok összerázására. És azt sem tudom, hogy van-e olyan, aki ezeket ne unná még halálosan.
Az már más kérdés, hogy megültek-e már a kollégák együtt, egyetlen lovat nyolcan, hogy a másik nyolc ellenféllel küzdjenek meg az első helyért, miután íjászatban már legyőztek mindenkit.

csapatépítés középkori hangulatban visegrádon

Fél a lovaktól? Nem baj…

A középkori csapatépítő egy hihetetlenül izgalmas és rendhagyó változata a megszokott sémákra épülő céges csapatépítésnek. Nálunk azonban sem a játékok, sem a környezet nem szokványosak.
A visegrádi Salamon-toronyból lélegzetelállító látvány nyílik a Dunakanyarra, így a környezet abszolút alkalmas egy kis csatacsillag-, vagy kelevézhajításra, célvágásra, vagy arra, hogy kipróbáljuk a gyakorlatban, miképpen működött a középkor rettegett nehézfegyvere, a katapult.

Játék közben segítségünkre vannak a Szent György Lovagrend tagjai, akik megmutatják, hogyan kell használni a fegyvereket és az eszközöket, majd pontozzák a tudásunkat. Sok mindent lehet tanulni és közben akár sírva is nevethetünk társainkon és magunkon, elmerengve rajta, hogy azért ez a középkori élet mégsem lehetett olyan egyszerű.

 

________________________________________________________________________________

Ön is kíváncsi, mi minden várja még Visegrádon? – Kövessen bennünket a Facebookon