Gondoljunk a csüggedt szerelmesekre is, hiszen a január sosem volt az ő hónapjuk…

Ez a január valahogy nem az igazi, ha az időjárásra gondolunk. Ilyenkor még a szerelmesek is olyan szürkén, olyan bágyadtan ténferegnek munkás napból munkás napba, hétvégéből hétvégébe, hogy néha már nézni is rossz. Erre a hétköznapokba bábozódásra is van azonban gyógyír!

Persze nem kell itt semmiféle alkímiára gondolni, ahogyan arra sem feltétlenül gondolunk a realitás talaján, hogy célszerűen meginvitáljuk a téli szomorúsággal küszködő párokat egy 3 hónapos kubai vakációra. Nem rossz ötlet ugyan, de a Reneszánsz Ajándékutalvány valószínűleg elérhetőbb egy fokkal…
Egyszerű a képlet: kell néha egy-egy hétvégi nap, ami tényleg kimozdítja őket a színtelen körforgásból, amit az ifjú léleknek a januártól február végéig tartó időszak jelent. Egy hamisítatlan középkori lakoma, egy romantikus délután Visegrádon, egy csodás vacsora a Renaissance Étteremben egész biztosan hatásos. Ha pedig közelgő születésnapokkal és névnapokkal is össze lehet kötni kissé az apró ajándékot, az még frappánsabban veszi ki magát.

Akárhogy is, egy kellemes visegrádi kiruccanásnak, melyet önmagától értetődően koronázhat meg a környék egyik legkiválóbb éttermében eltöltött romantikus ebéd, vagy vacsora, elképzelhetetlen, hogy rossz vége legyen. Időutazás. Élmény. Január ellenére is. ;)