Családdal, barátokkal terveztek ellátogatni a Renaissance Étterembe és szívesen kipróbálnátok valamit, ami túlmutat a már ismerős éttermi fogásokon? Akkor a lehető legjobb helyre készültök Visegrád felé fordítva az irányt…
Táljaink közül az egyik nagy kedvencünk Salamon király bőségtálja.
Kezdődik máris egy isteni fácánlevessel, természetesen eperlevéllel szervírozva. Ezután jön a hatalmas tál az alábbi különlegességekkel:
- Barna sörrel kenegetett, egyben sült malaccomb pecsenye boros káposztával
- Pácolt, parázson sült jérce mellyehúsával tálalva
- Trófeás lovagkehely
Ha szeretnétek hozzá előételt, ajánljuk a libamájpástétomot friss zöldségekkel, vagy akár vadhús pástétomunkat feketeszeder mártással és friss gyümölcsökkel, de nem fogtok csalódni a rizlinges szárnyasmáj-terrine-t választva sem, ami szintén kiválóan illik Salamon király táljához (különösen egy kis házi zöldséglekvárral).