Egy hűvösebbre forduló, de nagyon kellemes őszi délutánon, a jóleső séta után nincs is finomabb egy isteni krémlevesnél. Forró, ínycsiklandó és minden hangulatában egyszerűen maga az ősz!

A Renaissance Étterem étlapján mindig is szerepelt egy olyan étel, melynek pontos leírását sosem találtátok meg honlapunkon, ami nem véletlen: mindig abból készítjük, ami aktuális, ami tökéletesen illik az adott időszak hangulatához, s amihez karnyújtásnyira található tőlünk minden friss alapanyag. Ez a krémleves.
Készülhet például zellerből, sütőtökből, sárgabarackból, eperből, és bolondítható bazsalikommal, fehérborssal, gyömbérrel, – tényleg csupán a fantáziánk szabhat határokat. Nyáron a gyümölcsöké a főszerep, a hűvősebb időszakban pedig előkerülnek a szépséges színkavalkád kerti zöldségei.

Térj be hozzánk, tekintsd meg aktuális krémleves ajánlatunkat, s melegedj fel egy hamisítatlan visegrádi séta után a környék kertjeinek legkiválóbb alapanyagaiból készült finomsággal.

Tudtad? A középkorban mindig rotyogott a tűzön egy nagy kondér leves, mely hol gazdag ragu volt, hol tápláló zöldségleves – a hazatérő családtag, vagy az épp beinvitált vendég biztos lehetett benne, hogy mindig meríthet magának egy tállal a finom, forró ételből.