Itt van az ősz, itt van újra, s bár időnként esik, az idő néha hagy némi kívánnivalót maga után, a Salamon-torony mégis ebben az időszakban a legnépszerűbb a céges csapatépítők tekintetében.

bhp_5523

A munka mindenütt gőzerővel indul az augusztusi nagy szabadságok után, mindebbe azonban nem mondhatni, hogy egykönnyen bele lehet rázódni néhány nap alatt. Ilyenkor esedékesek a csapatépítések, s ha egy cég valóban sikeres teameket kíván kovácsolni, évente legalább egyszer meginvitálja a kollégákat egy igazán ütős céges csapatépítésre.


Ezeket olvasta már?


A megszokott sablonok helyett mondjuk egy visegrádi középkori csapatépítőre. A környezet adja a hangulatot, a hangulat adja a felszabadultságot, mi pedig adjuk a bort, míg a Szent György Lovagrend tagjainak segítségével a csapat visszarepülhet a középkorba, s tesztelheti, mennyire együttműködő a közösség: sikerül-e hatékonyan célozni a középkor rettegett katapultjával; ha íjászatról van szó, győzelem, vagy bukás követi a nyílvesszőket; s az irattartó dobálása mellett eléggé felkészült-e mindenki a kelevéz- és csatacsillag hajításra is.

A küzdelem lényege persze az, hogy eltöltsünk egy élményekben gazdag napot Visegrádon, átlényegülve középkori lovaggá, kipróbálva magunkat a lovagi tornák különféle számaiban, majd elkölteni egy nem mindennapi lakomát az ország legnépszerűbb középkori éttermében, szintén autentikus környezetben.

A Renaissance Étterembe lépve ugyanis azt is magával ragadja a középkor, aki valamilyen ismeretlen oknál fogva odafent a Salamon-toronyban még hatékonyan ellenállt az időgép csábításának.


Tudjon meg minél többet középkori programjainkról és a Renaissance Étterem akcióiról – Kövessen minket Facebookon!