Ezen a hétvégén felölti színes, középkori ruháját Visegrád városa és kezdetét veszi a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok!

Palotajátékok

Jobbra Károly Róbert és lovagjai – Királyi Borudvar

Éttermünk természetesen zavartalanul nyitva lesz a rendezvénysorozat ideje alatt is, azonban a hihetetlenül nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy máris foglaljanak asztalt, amennyiben szeretnének benézni a Renaissance Étterembe is!
Ez a rendezvény ugyanis az ország egyik legnagyobb középkori fesztiválja, s ilyenkor tényleg mindenki itt van, aki szeretne részt venni egy hamisítatlan időutazásban.

Lelkes kollégáinkkal és néhány, éttermünkből is ismerős, középkori fogással ugyanakkor a Királyi Borudvarban is találkozhatnak, ráadásul egész nap izgalmas borkóstolásokkal és nagyszerű koncertekkel is készülnek a szervezők. Biztosan Ön is hallott már a legendás kútról, melyből vörösbor folyik…

Három nap a középkorban

A világ mindig olyan, mint amilyennek látni szeretnénk. Mi Visegrádon minden július második hétvégéjén úgy döntünk, hogy visszautazunk az időben 700 évet, hogy lássuk, hogyan élt és hogyan mulatott Károly Róbert azon a híres visegrádi királytalálkozón 1335-ban.
Hogy mit ettek, mit ittak, mivel töltötték az időt, hogyan zajlott egy nagyszabású lovagi torna, vagy hogy milyen egy gigantikus méretű középkori vásár? Mindez kiderül július 7-8-9-én Visegrádon.

Jöjjön el párjával, barátaival, családjával és legyen részese e páratlan hangulatnak!

Üljenek be a lengyel, a cseh, vagy a magyar király fővédnöksége alatt zajló lovagi torna bemutatóra, majd egyenek, igyanak kedvükre a Királyi Borudvarban, akárcsak a 700 évvel korábban Visegrádra látogató urak, úrhölgyek, nemesek és alattvalók szerte a birodalomból!


Önt is lenyűgözi a középkor gasztronómiája? Látogasson el Facebook-oldalunkra is!