Természetesen ez a fogás sem hétköznapi alapanyagokból, és közel sem hétköznapi megoldásokkal készül. Nézzük csak!

Hallottad már Te is az angolból átvett, gyakran csak így használt „pulled pork” kifejezést, ugye? Anglicizmusok ide, vagy oda, valójában a „tépett húsról” van szó. Egy olyan technikáról, melynek köszönhetően a tökéletesen elkészített hús omlós, szaftos marad, s kiválóan beilleszthető mondjuk egy jó kis lepénybe.
Reneszánszát éli napjainkban a gyorsételnek tűnő, ám valójában prémium egytálételek világát képviselő fogások készítése, úgyhogy séfünk többek között ezzel az izgalmas lepénnyel mutatja be, mi történik, ha egy igazán komoly konyhán elindul az ötletelés az addigiakhoz képest szokatlan irányvonalak felé kanyarodva. 

Megkóstolom a KACSAHÚSOS LEPÉNYT
(Rendelj most 10% kedvezménnyel)

Tehát: a konfitált kacsacombot forrón, egy villa segítségével egyenletes darabokra tépjük, s meglocsoljuk a szaftos húst egy kis házi mézes-füstös mártással. Ezt a gyönyörűséget töltjük abba a vajas tésztába, ami szintén teljes egészében itt készül visegrádi konyhánkban. Mindehhez már csak egy kis friss saláta kell és kész az univerzum egyik legfinomabb egytálétele, mellyel garantáltan jól fogsz lakni!

Szívesen rendelnél lepényt karácsonyra is? Semmi akadálya!
További rendelhető ételeink mellett lepényeink is fent vannak a december 24-25-26-án is rendelhető fogások listáján. 

Kattints ide és tekintsd meg további lepényeinket is!