Időről időre felbukkanak olyna különlegességek is napi ajánlataink között, melyek alapvetően nem képezik részét a Renaissance Étterem étlapjának. Séfünk ezen fogásainak varázsa is egyben, hogy csupán rövid ideig kóstolhatjuk meg ezeket a limitált ételkölteményeket. Ilyen fogásunk most többek között nagyszerű rib-eye steakünk.
A rib-eye ezzel az angol elnevezéssel hódította meg a gasztronómia világát, s valójában nem másról van szó, mint a magas hátszínről, mely a marha egyik legértékesebb része. Ez a rendkívül szaftos rész a steak-imádók örök kedvence, a világ legjobb steak-fogásainak alapja. A gyönyörűen márványozott hús persze csak akkor lesz fejedelmi fogássá, ha megfelelő kezekbe kerül, így például visegrádi éttermünk séfjének köszönhetően.
A Renaissance Étterem aktuális napi ajánlatában szereplő fogást most bacon-ös zöldbabbal, zöldbors bártással és röszti burgonyával tálaljuk.