Még van lehetőséged kipróbálni séfünk libaétel-költeményét, ha szeretnél valami egészen különlegeset kóstolni Márton-nap után, de még a nagy ünnepi készülődés előtt…
Bár a Márton-napi vigasságoknak már vége, tartjuk magunkat az ígéretünkhöz, amit korábban említettünk: december 1-ig még étlapon tartjuk az idei liba-fogásokat, melyek közül a legnépszerűbbnek a két héttel ezelőtti jóslatunknak megfelelően valóban ez a remek, rózsaszínre sütött libamell ígérkezett.
A vargányás rizottó és házi, rozmaringos mártásunk tökéletes köretként kerülnek a tányérra, s az embernek van egy olyaan érzése, hogy ebben az életben, mely a földön adatik, a vargányát többször kellene együtt enni libasülttel. Mert nem gyakori párosítás. Mégis, a harmónia, főként a rozmaring kis játékával, valóban fejeldemi…