Szeretnénk ezúttal éttermünk konyhájába invitálni Önöket, hogy bemutassunk egy új eszközt, amivel immáron számtalan izgalmas pürénk és szószunk készül, például a legendás vinaigrette mártás!

étterem visegrád_mártás

A thermo mixer egy olyan ügyes kis konyhai gép, amely számtalan, egymástól elkülönülő főzési mozzanatot képes egyszerre megoldani, és lényegében feleslegessé teszi a szokványos botmixert, amit szeretünk egyébként, na de ha van jobb is…

Az ételek tökéletes aromája és az ízek esszenciája a lassú főzésnek és az optimális hőmérsékletnek köszönhetően pontosan olyan lesz, mint amilyennek séfünk megálmodta. Készíthetünk vele krémeket, szószokat, leveseket, püréket, olajokat, önteteket, sőt, a profi kis eszközzel még csokoládét is lehet temperálni.
Külön szeretjük, hogy mivel melegíteni is tud, lényegében tálalásra kész finomságokat varázsolhatunk vele nagyon gyorsan, és ha szükséges, nagy mennyiségben is. A hőelosztása pedig a lehető legjobb: gyorsan felfűthető, ugyanakkor környezet- és energiabarát is, ami kiemelt fontossággal bír a Renaissance Étterem konyháján (igyekszünk minden tekintetben odafigyelni környezetünkre).

A mixer lényegében mindent képes felaprítani a másodpercek alatt, késeivel azt a méretet érjük el, amire szükség van egy izgalmas krémleves, vagy egy sok összetevős mártás elkészítéséhez.

Nézzen be hozzánk és kóstolja meg a káposztapürénket, birsalmapürénket, céklapürénket, vagy épp  a már emlegetett vinaigrette mártást és győződjön meg róla, hogy igenis érdemes a konyhatechnika legújabb vívmányaival dolgozni, még akkor is, ha közben a reneszánsz világába repítenek vissza az ízek.


Amíg felénk tart, ugorjon be hozzánk a Facebookon!