Még a farsangi időszakba is csak épphogy belesétálunk, mi azonban már a tavaszváró ízek kapcsán sem tudjuk magunkat visszafogni. Bemutatjuk a Renaissance Étterem legújabb csirkés lepényét, melynek fő hangulafelelősei az isteni zöldfűszerek!

Aki rendelt már tőlünk lepényt, annak nem kell elmeséljük, mi minden miatt ilyen népszerű a Dunakanyarban a Renaissance lepényválogatása, a többieknek viszont szívesen mesélnénk egy kicsit bővebben is erről.

Amikor a helyzet úgy hozta nemrégiben, komoly gondolkodásba estünk az étlaptervezést illetően, hiszen bár a PRÉMIUM HAMBURGEREK kapcsán tudtuk már, hogy mit szeretnénk, egy korábbi lepényes gondolatot is érdemesnek ítéltünk a megvalósításra. Konyhánkon ugyanis már jó ideje készítjük házi lepényeinket egyes fogásaink mellé, most azonban az volt a terv, hogy egy komoly egytálétel (elnézést kérünk, de talán a streetfood anglicizmus most valóban jobban illik ide), egy könnyedén kézbe fogható, ám abszolút tartalmas fogás is képviseltesse magát a hamburgerek mellett. Így született meg a RENAISSANCE LEPÉNY, s gyors népszerűsége és a lelkes visszajelzések, ötletek vezettek bennünket tovább az úton. Ennek köszönhetően ma már 5 féle lepényt készítünk az alábbiak szellemében:

  • Sajtos
  • Sonkás-Sajtos
  • Marhahúsos
  • Kacsahúsos
  • + Zöldfűszeres_Csirkehúsos

A ZÖLDFŰSZERES-CSIRKEHÚSOS lepény abban a tekintetben is jelentős újítás, hogy vele megjelent lepénykínálatunkban a csirkehús is. Ez tehát egy igazán könnyed variáció, sokkal inkább dominálnak benne a natúr ízek, remek kombinációnak bizonyult a friss zöldégek és a legkiválóbb csirkehús párosítása. Végül séfünk titkos zöldfűszer-keveréke teszi fel az i-re a pontot.

— 
TIPP:

A gyereknek sokszor hiába mondja apa, hogy „bizony kisfiam, az a jó kis szaftos marhahús, meg az a hmmm.. kacsahusi, milyen finom, egyél szépen, nézd csak, látod apa is eszik bizony, úgy” -valahogy mindig a krumplinál és a csirkénél sikerül kikötni. A Zöldfűszesres-Csirkehúsos lepény azonban egy olyan variáció, amit az egyelőre éledezőben, alakulóban lévő leendő gourmandok is szeretni fognak. (A leírtakat saját tapasztalataink támasztják alá).