Sokan kérdezik tőlünk visszajáró vendégeink közül is, hogy a Renaissance Étterem milyen nyitvatartással üzemel a december végi, ünnepi időszakban, amikor az éttermek szinte mindegyike zárva tart hosszabb-rövidebb ideig.
Nos, mi nem változtatunk a jól bevált elgondolásainkon…

panorama-terem-02

Éttermünk, mióta megnyitotta kapuit, konzekvensen csupán egyetlen napra zár be a 365-ből, ez pedig a szenteste. Ehhez igyekszünk is tartani magunkat, már amennyiben azon gondolkodnánk néha, hogy szükség volna-e több szünnapra is az évben. Hiszen bár ritkán vetül fel ez a kérdés a Renaissance népszerűségének köszönhetően, végül mindig rájövünk, hogy elég az az egy nap.
Annál fontosabb azonban , hogy a december 24-i zárva tartásunkhoz ragaszkodunk.

Dolgozóink közül, akit csak lehet, igyekszünk szentestén biztosítani afelől, hogy az év legfontosabb családi estéjét otthon tölthesse. Ezt ugyanis nagyon fontosnak tartjuk, s bár éttermünk forgalma nem engedi, hogy ennél többet tegyünk, ehhez a gesztushoz ragaszkodnánk minden áron.

Mindez persze nem azt jelenti, hogy a karácsonyi időszakra ne készülnénk az ünnephez illő és ahhoz méltó újdonságokkal, az idényhez illeszkedő izgalmas fogásokkal.

Ide kattintva máris megtekintheti séfünk ünnepi ajánlatait, melyet minden évben próbálunk formálni, újragondolni, melyet igyekszünk azok számára is izgalmassá varázsolni, akik az év ezen szakaszában visegrádi éttermünket rendszeresen megtisztelik látogatásukkal.

Nem csupán a visegrádi éttermek, de az ország egyéb vendéglátóhelyei között is igen kevés akad, melynek éves nyitvatartási naptára oly gazdag volna, mint a miénk.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Renaissance Étterem az év 364 napján, a megszokott időben (hétfő-péntek, illetve vasárnap: 12:00-22:00, szombat: 12:00-23:00) fogadhatja új és visszatérő vendégeit, csoportjait, legyen szó őszi, borongós hétfő délutánról, vagy épp a nyár legmelegebb szombat estéjéről.

Várjuk szeretettel Visegrádra decemberben és természetesen az újévben is!

Szilveszteri partinkra korlátozott számban még vásárolhat jegyeket.

Hívjon bennünket a +36-26-398-081 telefonszámon!


Ne maradjon le Visegrád legnépszerűbb éttermének újdonságairól – Kövessen bennünket a Facebookon!