És íme, elérkezett az igazi ősz, a maga kabátos, néha-néha már sapkás, de mindenképpen sárga faleveles, rejtelmesen szép hangulatával. Nálunk legalábbis így fest a gyönyörű október vége.
Kukkantsunk be újfent éttermünk séfjének legfrissebb ajánlatai közé!
Sütőtökkrémleves
Ha október, akkor sütőtök, méghozzá minden mennyiségben. Európa ezen fertáján ez már akkor is így volt, amikor még mit sem tudtunk a halloween-i szokásokról. A lédús, aranyló sütőtök ezerféle felhasználásáról ódákat találunk az elmúlt évszázadok szakácskönyveiben, mi is ebből a világból merítettük az ötletet. A hozzá való pirított garnélarák persze már egy kis újítás…
Harcsa steak
Steak harcsából? Bizony. Először mi sem hittük, hogy igazi relevanciája lesz, azonban mióta elérhető az étlapon, folyamatosan rendelik vendégeink, még házhoz is. Remoulade-mártással és jázmin rizzsel körítve igazi könnyű, őszi fogás a folyami halakat kedvelők számára.
Malaccsászár Bajor Káposztával
Az egyben sült, bőrös malaccsászár hús mellé nem csupán kiváló köreteink, azaz az első osztályú bajor káposzta és a burgonyagombóc járnak, de hogy teljes legyen a kör, egy kis bacon is. Egy tökéletes malacsült, kompromisszumok nélkül…
Desszertnek pedig…
…ismét a csodás sütőtök egy merőben új arca: Diós Krémes sütőtökkrémmel. Fenomenális!