Az árvíz az úr a Dunakanyarban, azonban a gátaknak, valamint rengeteg hősies kéznek köszönhetően Visegrád is biztonságban van már, így egész bátran ellátogathattok hozzánk a Renaissance Étterembe is, ahol igazán különleges őszi fogással várunk benneteket. 

Szilvaleves túrógombóccal

Fahéjas szilvalevesünket finom túrógombóccal tálaljuk, amely kombináció elsőre talán furcsán hangozhat, ám annál finomabb! Valódi kora őszi nyalánkság…

Mangalica szűz vargányás fussilinivel

Batáta pürével és gremolataval tálalt mangalica szűz, amelyhez a köret fő vonulatát egy főételként önmagában is helyét meggálló vargánya gombás tészta adja. Amikor az olasz konyha találkozik a magyar konyhával, abból csak ilyen izgalmas kalandok következhetnek, legalábbis séfünk keze alatt.

A nagysikerű rib-eye steak

Konyhánk nemrégiben vette fel kínálatába a rib-eye steaket, sikere pedig akkora lett, hogy hónapról hónapra kitalálunk valami izgalmasat köré, hiszen nagyon népszerű fogássá lettek e specialitásaink. Ezúttal whiskeymártással, chilis karalábé krémmel és sült korong burgonyával szervírozzuk szeptemberi rib-eye különlegességünket.

Halétel ajánlatunk: Lazac filé bazsalikomos polentával

…no meg egy kis almás-karottás céklasalátával, hogy a fogás könnyedsége felől szemernyi kétségünk se legyen. Elment a nyár, azonban nem minden íz nélkül hagyott itt bennünket. Egy kiváló halétel, mint augusztus mementója.

…és egy kis desszert a végére

Körtés krémesünket fügével álmodtuk meg. Épp időben, épp a legtökéletesebb érési periódusban, épp a lassan-lassan sárguló levelek hangulatában.

Jó étvágyat kívánunk!