Bizony február végére és március elejére is tartogatunk izgalmas fogásokat, hiszen kell egy időszak, amelyben búcsúztatjuk a telet és ha még némileg távolról is, de köszöntjük a várva várt tavaszt.

Kacsa erőleves gazdagon

Kacsa erőlevesünket rengeteg finom kacsahússal és különleges buggyantott tojással tálaljuk. Ez a fogás szinte biztosan szerepelhetett már Mátyás király lakomásasztalán is.

Gombás jércemell csíkok pirított bigoli tésztával

Melyhez szojás zöldségeket is készítünk köretként. A gomba és a jércemell csíkok, valamint a pirított bigoli tészta különleges találkozását adja nyugatnak és keletnek. Aki szereti a rendhagyó egytálételeket, oda van a közel sem hétköznapi szárnyas sültekért, s vonzódik a keleti elkészítésmódokhoz, egész biztosan nem fog csalódni.

Rib-eye steak zöldségkrokettel, füstös hagymamártással

A Renaissance Étterem rib-eye steak vonalon jó ideje élen jár már. Séfünk rendre kísérletezik az újabb és újabb kombinációkkal, ezúttal zöldségkrokettel és aszalt paradicsomos fűszervajjal, valamint füstös hagymamártással körítette remekbe készített steak költeményét.

Tonhal steak

Ehavi halfogásunkhoz konfitált paradicsomot, zöldséges hajdinát, mentás zöldborsókrémet és bébi spenótot tálalunk. Mindebben vitathatatlanul ott van a tavasz, a maga színeivel és felszabbadultságával.

 

Desszert ajánlatunk: Túrófánk vanília mártással és karamellel