Kedvenc fogásaidat, amint jól tudod Te is, már házhoz rendelheted tőlünk. Mostantól azonban lehetővé válik, hogy éttermünk különleges táljaiban, tányérjaiban, csészéiben tálald fogásainkat az ebédlőasztalon, s hogy a legjobb borokat, finom italadat kupáinkba, kelyheinkbe tudd tölteni.

Öltöztesd reneszánszba az otthoni ebédlőt!

Séfünk keze munkáját, s tudásának legjavát dícsérő ételeink mellé már-már elhagyhatatlan az a miliő, amely visegrádi éttermünket híresség teszi. Igaz, hogy a jelenlegi helyzetben sajnos nem fogadhatunk Benneteket, s hogy pompás termeink most üresen állnak, ez azonban nem jelenti azt, hogy Neked is le kell mondanod minderről. Sőt!

A Renaissance Étterem webshop felületén már elérhetőek cserépedényeink: a legnépszerűbb tálak és kelyhek mellett akár gyertyatartókat, tárolóedényeket, vagy nagy méretű leveses tálakat is rendelhetsz, hogy a reneszánsz élmény minél teljesebb legyen.

Mi is tisztában vagyunk vele, hogy mindez akkor lehet csak tökéletes, ha ellátogathattok hozzánk, addig azonban, amíg erre nincs mód, szeretnénk a lehető legteljesebb formában kárpótolni mindekit, aki ismeri és szereti mindazt, amit a Renaissance Étterem különlegessége jelent.

Reneszánsz cserépedényeket szeretnék!